Broed-, broei- of schuilgelegenheid

Vogels, amfibieƫn, vlinders en bijen zorgen voor grotere beleving van uw terrein.
< Productoverzicht
  • Boerenerven
  • Ecologisch beheer
  • Natuurlijke tuinen
  • Soortbescherming

Iedereen vindt het kijken naar dieren leuk. En er is veel mogelijk om het dieren naar de zin te maken: een wand voor ijsvogels, hotels voor wilde bijen, een tuin voor vlinders, nesten voor huis- of boerenzwaluwen, palen voor ooievaars, nestkasten voor mezen en uilen, vlotjes voor sterns, broeihopen voor ringslangen, vijvers voor kikkers en salamanders noem maar op. Door dit soort voorzieningen aan te leggen, verhoogt u de belevingswaarde van uw tuin, erf, park, buitenplaats, groenstrook. Lijkt het ingewikkeld? Wilt u een grote kans op succes? Wij hebben jarenlange ervaring met de aanleg van broed-, broei- of schuilgelegenheid voor dierenen in de terreinen van Landschap Noord-Holland en daarbuiten. 

Meer weten

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw terrein? Voor veel diersoorten bestaan er voorzieningen. Laat u inspireren door onze adviseur. Onze adviseur komt bij u langs, inventariseert uw wensen en komt vervolgens met een realistisch plan. Onze adviseur beschikt over uitgebreide ecologische kennis, heeft veel ervaring met het adviseren van opdrachtgevers en kent alle subsidiemogelijkeden waar u wellicht gebruik van kunt maken. Als de aanleg is bedoeld voor bedreigde soorten, dat kan onze adviseur u helpen met het zoeken naar subsidiegeld.

Aanleg

Wilt u de voorziening aan laten leggen of maat precies passend op uw terrein laten maken? Onze Groenploeg kan dat voor u doen. Of wilt u liever advies om de voorzieningen zelf aan te leggen of door uw vaste aannemer? Bij ons is alles mogelijk. Ook het onderhoud van nestgelegenheden kan de Groenploeg voor u doen.

Gerelateerde producten

Een globaal ontwerp van uw erf dat past bij de streek waarin u woont.
Boerenerven Natuurlijke tuinen
Advies
Een onderbouwd plan met verzachtende of compenserende maatregelen.
Gebiedsontwikkeling Natuurbeheer Natuurwetgeving Soortbescherming
Advies
Kies voor een vlechtscherm of takkenril als natuurlijke (tuin)afscheiding.
Boerenerven Ecologisch beheer Natuurlijke tuinen Recreatie
Uitvoering

Voordelen

  • Advies en uitvoering door experts
  • Elke diersoort een eigen specifieke nestgelegenheid
  • Goed voor natuur en een hoge belevingswaarde
  • Op maat gemaakte producten uit eigen werkplaats